martes, 1 de febrero de 2011

Petits plaers

Obrir les finestres del cotxe i tallar el vent amb la mà ben oberta. Xuclar la nata directament del difusor de l'envàs. Comprar el diari de bon matí i veure que el Madrid ha perdut i el Barça ha guanyat. Escoltar l'intermezzo de Cavalleria Rusticana mentre imagines un poblet sicilià ple de cases desmangades. Olorar l'aroma dels til·lers de la Rambla Catalunya una tarda de primavera. Sortir del metro parisenc a Trocadéro i veure la Torre Eiffel imponentment il·luminada. Deixar desfer una peça de xocolata d'Agramunt a la boca després de sopar. Caminar pel carrer xiuxiuejant Que tinguem sort de Lluís Llach.

Obrir una capsa de llapissos Caran d'Ache acabada d'estrenar i sentir l'olor de fusta que encara desprenen. Contemplar l'horitzó del mar des de la finestra d'un tren de la línia del Maresme. Aturar-se una estona a la Plaça Sant Felip Neri i sentir el soroll de l'aigua de la seva font. Anar a dormir escoltant la sintonia de la Nit dels Ignorants. Traspassar la frontera de Bardonnex i comprovar que per fi has entrat a la neutral Suïssa. Arribar a casa i veure que el teu gos et rep com si fes mesos que no et veiés. Creuar un carrer de l'Eixample, ple de brugit i moviment, i notar en primera persona l'adrenalina de la ciutat. Estar al llit un diumenge al matí i sentir les campanes de la Sagrada Família. Prendre una infusió de fruites del bosc a la teteria de Sant Domènec del Call. Pensar en que qualsevol nit pot sortir el sol.

4 comentarios:

  1. ¡Maravilloso David! tiene un ritmo estupendo,y sobretodo me hace sentir...soy fan de lo que escribes.
    No dejes de hacerlo nunca...
    Ah! en nuestra ruta, nos pararemos a degustar un exquisito te..vale? y seguro que sale el sol.
    Besos

    ResponderEliminar
  2. Mmmmmm...deliciós!!!
    Quina mena de text diries que és?

    ResponderEliminar
  3. Transmet joia pels petits plaers :-)

    ResponderEliminar
  4. Quina mena de text és? Una enumeració? Una apologia molt esquemàtica? Un monòleg també molt esquemètic? No ho sé...
    Em transporta i, sense esforç em sento amb tu esmerçant una tranquil·la i apacible tarda fent aquestes coses (algunes ni fred ni calor, però la major part sí). Això és que comunica i té molt ritme?

    ResponderEliminar

Escribe lo que desees, pero se respetuoso